Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

418 commentaren van in totaal 418 beoordelingen
Service
Mevr. M.C.de Bordes (Hellevoetsluis)
19/07/2018
9

Zeer correcte behandeling door het personeel van de receptie en de efficiënt werkende monteurs.

Service
Adrie Maliepaard (Abbenbroek)
18/07/2018
6

Vroeger was een Toyota dealer,vakmanschap!! Nu is het afwachten of een peugot erstaat of een Toyota. Ook vaak het onnozele vragen van airco schoonmaken of bijvullen, terwijl het bij de vorige servicebeut al gedaan is.Het totale beurt is voor mij,ik rij Toyota en geen peugot!!!!!!!

Service
Arie van Valburg (Hellevoetsluis)
18/07/2018
9

Behalve de weinige parkeerruimte is alles voor mij perfect. Receptie, betrokkenheid, service en werkplaats.

Service
Wim de Vette (Hellevoetsluis)
12/07/2018
7

Het is zoals het is.

Service
Aad Hofman (Brielle)
11/07/2018
10

Prettige mensen, goede communicatie, duidelijke afspraken, geen verrassingen.

Verkoop
Alex Dorst (Hellevoetsluis)
11/07/2018
9

Het gehele proces tot het moment dat ik ermee kon wegrijden was zoals een klant het volgens mij wilt.

Service
Sneek (Rozenburg)
11/07/2018
9

Prettige zaak. Goed aan te rijden

Service
Dhr. W. Peters (Rockanje)
09/07/2018
9

Afspraken worden nagekomen, monteurs zijn erg deskundig, het wachten aldaar is zelfs prettig (kranten, koffie, broodje).

Verkoop
Jan Prins (Rockanje)
26/06/2018
8

prima garage, staat altijd klaar, fijne mensen, etc.

Service
R. van Vught (Hellevoetsluis)
20/06/2018
10

De grote beurt aan mijn Prius is goed uitgevoerd. Men gaf vooraf op wat het ging kosten en men heeft zich hier ook aan kunnen houden.

Service
A.M.Paauwe (Rozenburg)
14/06/2018
10

Betrouwbaar en een goede behandeling ervaren

Verkoop
Nanda (Hellevoetsluis)
14/06/2018
9

De aflevering was echt een feestje!Ik heb al diverse keren een nieuwe auto mogen ontvangen maar nog nooit op deze leuke manier.De auto was geheel ingepakt met bovenop de motorkap een A4tje met mijn naam erop en felicitaties! Geweldig!

Service
Nelie wuister (Hellevoetsluis)
13/06/2018
8

goede service en vriendelijke mensen.

Service
J.G. Hofman (Hellevoetsluis)
06/06/2018
10

goede service en kwaliteit

Service
MvT (Brielle)
06/06/2018
0

Nadat bleek dat er een klein deukje in de passagiersvervoer zat hemel en aarde moeten bewegen om eindige respons te krijgen.Daarnaast vul ik mijn ruitensproeier voordat ik hem naar de dealer breng en dat wordt niet gewaardeerd

Service
Dhr A. Vuijk (Hellevoetsluis)
24/05/2018
8

Alles gaat over het algemeen naar tevredenheid.Maar ik vind dat men te snel aanraad om bepaalde werkzaamheden uit te voeren ook als dat nog niet echt noodzakelijk is.Zoals bij mijn laatste onderhouds beurt op 17-05-2018 waar men de aircoreinigingsservice adviseerde en ook heeft uitgevoerd wat volgens de TSM-vinklijst nog niet nodig was en derhalve ook niet aangevinkt was.(kosten 33,02 euro.)Zo werd ook aangeraden mijn remblokken achter te vervangen maar ook dat was nog niet direct nodig wat ik dan ook niet heb laten uitvoeren.

Service
Linda de Bree (Brielle)
24/05/2018
9

Goede service kundig personeel

Service
Frans Reijtenbagh (oudenhoorn)
23/05/2018
10

omdat ik altijd correct geholpen wordt

Verkoop
Melanie (Hellevoetsluis)
23/05/2018
10

Vanaf de eerste binnenkomst tot afleveren van de auto zeer vriendelijk geholpen. Ook met het verkopen van mijn vorige auto is alles geregeld door de dealer.

Verkoop
Aad van der Hoeven (Hellevoetsluis)
16/05/2018
8

Prettig geholpen door verkoper en onderhoud van mijn vorige auto was altijd goed

Service
Peter Neijenhuizen (spijkenisse)
09/05/2018
9

zeer tevreden over het werk dat zij afleveren en de duidelijke en zeer vriendelijke benadering

Service
Han Meerman
02/05/2018
7

Reparatie/onderhoud voor zover ik kan beoordelen goed uitgevoerd. Vriendelijk te woord gestaan door receptionist.Parkeren bij gebouw problematisch.

Service
L.Put (Hellevoetsluis)
25/04/2018
10

Attet baliepersoneel.Attente monreurs.Behulpzaam.

Service
M Huijgen (Hellevoetsluis)
25/04/2018
9

Afspraken worden nagekomen zeer prettig en deskundig te woord gestaan.

Service
Sluimer (Hellevoetsluis )
25/04/2018
10

Zeer tevreden

Service
Lalleman (Rozenburg )
24/04/2018
9

Vriendelijk personeel

Service
Ingrid Kwist (Rozenburg)
20/04/2018
9

Meedenkend, goede service, vriendelijk personeel. Sind 2009 rij ik Toyota en altijd naar tevredenheid geholpen.

Service
Dhr. T. Riel (Hoogvliet)
18/04/2018
9

Ik ben laatst langs geweest voor een apk en een onderhoudsbeurt beurt voor mijn Toyota Starlet GT Turbo uit 1994. Alles is zeer netjes verlopen en er waren geen reparaties voor de apk. De beurt is ook heel netjes uitgevoerd de electrische ramen zijn gesmeerd het koppelings scharnier is gesmeerd de sloten zijn gesmeerd samen met alle deur scharnieren en de auto schakeld en stuurd veel beter. Kortom een top service en in mijn ogen een hele betrouwbare garage.

Service
Flip van Wijk (Goedereede)
18/04/2018
9

voldoet aan mijn wensen en wordt altijd correct en netjes geholpen.

Service
H. van het Hof (Brielle)
18/04/2018
9

Vriendelijk en correcte behandeling. Kosten worden vooraf inzichtelijk gemaakt. Netjes contact bij vooraf niet te voorziene (extra) werkzaamheden.

Service
J de Jonge (Rotterdam )
18/04/2018
10

Prima service, ik ben steeds dik tevreden met het onderhoud!

Service
mevr. M. Boon-Vermeer. (Hellevoetsluis)
18/04/2018
10

je wordt erg vriendelijk geholpen, de service is prima.

Service
mevr Sterk (Rockanje)
18/04/2018
10

zie vorige opmerkingen

Verkoop
Mevr. A. van Ommen
12/04/2018
9

Deskundige, persoonlijke benadering door medewerker van afdeling verkoop. Zonder problemen het 'leaseproces' doorlopen.

Verkoop
Andre Brachel (Heenvliet )
09/04/2018
8

Goede service

Service
Richard van Doesburg (Brielle)
05/04/2018
8

Goede service, fijne omgang met de klant en duidelijk over de prijs

Service
Meer
26/03/2018
10

Inzet voor een coulanceregeling

Service
Luc Reinhardt (Rockanje )
21/03/2018
10

Prettige ontvangst bij de receptie en vakbekwame monteurs.

Service
Mijndert Knoot (Rotterdam)
15/03/2018
9

Goed behandeld, verstand en kennis van zaken.

Service
John nieuwenburg (Hellevoetsluis)
14/03/2018
8

Goed geholpen en service was goed ik ko n wachten tot de auto klaar was en een uur was ook een uur

Service
Dhr E.Kevenaar (Hellevoetsluis)
07/03/2018
10

Prima service, ter zake deskundig. Opgave van kosten vooraf en bij meerwerk werd ik daarover eerst gebeld. Zeer tevreden met onze Toyota Yaris en met Louwman Hellevoetsluis. Bedankt voor de gratis leenfiets, erg handig.

Service
Marleen van Dam (Rozenburg)
07/03/2018
10

100%kwalitatieve service en onderhoudBetrouwbaar en eerlijk in zijn prijzenBehulpzaam vriendelijke medewerkers met oog voor de individuele wensen van hun klantenKortom weet wat de klant wil en komt daar aan tegemoet

Service
H.D.C. Schot (Brielle)
02/03/2018
8

Toyota Louwman Hellevoetsluis is een goede betrouwbare Toyota dealer. Vriendelijk vakkundig personeel. Indien er een probleem is wordt men direct hiervan op de hoogte gesteld, met vermelding van de kosten. Jammer dat er een overbodig merk als Peugeot toegevoegd is. Hiervoor is de showroom te klein en ziet het geheel erg priegelig uit. Kan men oplossen door het leegstaande pand van ex Citroen dealer Luveto in Brielle/Vierpolders aan te trekken en hierin zowel Peugeot als Citroen (geen dealer meer op Voorne ?) samen te voegen.

Service
Gerard Meijer (Spijkenisse )
28/02/2018
10

Je woord daar netjes geholpen

Service
L du Pree (Hellevoetsluis)
28/02/2018
10

Fijne dealer, alles altijd prima

Service
Leo van der Molen (Brielle)
14/02/2018
8

Al jarenlang een goed en betrouwbaar bedrijf dat zeer deugdelijke auto's verkoopt en daar goede service bij geeft.

Service
Anoniem
03/01/2018
8

zeer klantvriendelijk

Service
J. Assenberg van Eijsden (Rozenburg)
03/01/2018
10

Het is een prima dealer komt afspraken na en vooraf wat het gaat kosten.

Service
Anoniem
02/01/2018
8

omdat 8 een mooi cijfer is :)

Service
Anoniem
28/12/2017
8

Totaalbeeld en behandeling straat vertrouwen uit .

Service
Mevr.M.de Bordes
28/12/2017
8

Vriendelijk en hulpvaardig personeel aan de balie en deskundig personeel in de werkplaats

Verkoop
Riet hartog (Rockanje )
27/12/2017
10

Men was zeer beleefd, super goed geholpen. Men heeft van de aflevering echt iets bijzonders gemaakt.

Service
H. Muis (Spijkenisse)
21/12/2017
9

Wordt er altijd keurig en netjes geholpen en te woord gestaan. Klein foutje was de zeer oude fiets die ik kreeg om mee weg te gaan na de laatste grote beurt. Heb ik ook vermeld was geen succes voor iemand van 70 jaar.Verder alles perfect.

Service
B. V
20/12/2017
8

Word goed geholpen, alleen graag snellere afhandeling van de rekening.

Service
Gerrit Been (Rozenburg Zuidholland.)
20/12/2017
9

Goed.

Service
Mevr van der Steen (Hellevoetsluis )
20/12/2017
8

Vriendelijk personeel,goede service,prettige wachtruimte.

Service
Anoniem
13/12/2017
8

Ik ben zeer tevreden

Service
Anoniem
13/12/2017
8

Wordt altijd keurige te woord gestaan, wordt meteen gekeken en indien mogelijk meteen verholpen, kortom, ik ben tevreden

Service
Anoniem
13/12/2017
8

Laatste twee jaren aanzienlijke verbetering van correcte serviceverlening. Sinds 1998 (met kleine onderbreking door incorrecte klantrelatie) zijn mijn Toyota's bij deze dealer gekocht en in exclusief onderhoud.

Service
Anoniem
06/12/2017
10

Gewoon geweldig

Service
Anoniem
06/12/2017
7

Service is goed. Alleen parkeren voor klanten is na samen gaan met peugot erg slecht geworden Binnen de hekken is het niet mogenlijk om je auto achter te laten voor een onderhouds of reparatie afspraak. Was veel beter geregelt toen het alleen toyota was. Nu staat alles vol met 2de hands auto's.

Service
J.C. Herlaar (Rozenburg)
06/12/2017
9

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen.

Service
Ans Fonville (Hellevoetsluis)
29/11/2017
10

Al jaren een tevreden klant en heel vriendelijk personeel en altijd koffie of iets anders te drinken klaar.

Service
T.Rietdijk van Holst (Brielle)
29/11/2017
9

Respectvol en vriendelijk te woord gestaan en de afspraken worden altijd goed nagekomen.

Verkoop
Peter (Rockanje)
24/11/2017
9

Mijn ervaring met Louwman is bijzonder positief. Bijzonder vriendelijke ontvangst. Men neemt de tijd en luistert goed naar de wensen van de klant. Natuurlijk wilde Louwman graag een auto verkopen maar er werd ook geinvesterd in de relatie. Het belletje na de overdracht van de auto, met de vraag hoe de auto beviel, heb ik zeer op prijs gesteld.

Service
A de Niet
08/11/2017
9

Nette garage en showroom.Vriendelijk en deskundig personeel.Nette wachtruimte voorzien van koffie/thee en indien gewenst gratis broodje/krentenbol.

Service
Anoniem
08/11/2017
8

Vriendelijke mensen, goede uitleg, conform afspraken

Service
Gerard korver (Purmerend)
08/11/2017
9

Heel tevreden

Service
Fam J.P van der Meij (Hellevoetsluis)
02/11/2017
9

Het is een zaak waar je fijn wordt geholpen en de mensen vriendelijk zijn.

Service
M .Vermeule (Hellevoetsluis)
25/10/2017
8

vriendelijk en behulpzaam

Verkoop
Dhr. J. Roerade
11/10/2017
10

ZEER TEVREDEN OVER DE AANKOOP VAN DE AUTO

Service
R van Doesburg (Brielle)
04/10/2017
8

Toyota Louwman heeft gedaan wat ik gevraagd heb,prijs was alleszins redelijk en behandeling correct.

Verkoop
Anoniem
29/09/2017
9

Nette zaak, goed geholpen.

Service
Frank van der Horst (Zwartewaal)
27/09/2017
10

Erg (klant)vriendelijk en correct. Auto stond gewassen en wel op het afgesproken tijdstip klaar. Voor het eerst bij deze dealer en dus zeer tevreden.

Service
Renes (Oostvoorne)
27/09/2017
8

In principe wordt je correct behandeld.

Verkoop
iet vanMerrienboer (Hellevoetsluis)
25/09/2017
9

De ontvangst was hartelijk en de aflevering dito. Ze waren heel goed

Verkoop
Anoniem
19/09/2017
10

Wij zijn goed en vriendelijk geholpen, alles werd goed en duidelijk uitgelegd .Bij het ophalen van de auto leek het net een feestje , het gaf ons een goed gevoel.

Service
Anoniem
14/09/2017
8

Tevreden over service

Verkoop
Dennis Lauffer (Hellevoetsluis)
13/09/2017
8

Het is een fijne dealer die erg meegaand is met haar klanten.

Service
Peter neijenhuizen (Spijkenisse)
13/09/2017
10

Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken

Service
a p dijk. (rockanje)
31/08/2017
7

ik vind het om de garage en showroem buiten erg druk rommelig.

Service
Anoniem
30/08/2017
10

Goede service en wordt vriendelijk te woord gestaan

Service
A.W.van den Meiracker (Rozenburg)
30/08/2017
10

goed

Verkoop
L. Lagestee (Rozenburg)
22/08/2017
10

Je voelt je direct op je gemak, de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam.Een echte aanrader voor toekomstige toyota rijders.

Verkoop
Anoniem
21/08/2017
10

Deskundige verkoper, die z'n afspraken na kwam, prettige sfeer en bijzondere aflevering van de nieuwe auto!

Service
Ineke van der Slot
18/08/2017
10

- Het personeel is altijd heel vriendelijk.- Als er tijdens de onderhoudsbeurt iets aan het licht komt, dan wordt dit altijd keurig netjes meegedeeld voordat deze werkzaamheden worden uitgevoerd. Dit komt gelukkig niet vaak voor want de Toyota is natuurlijk een hele goede auto. - Wachtruimte heel prettig, voldoende leesvoer. En ook lekkere croissantjes, krentenbollen enz. Het is hier geen straf om op je auto te wachten.

Service
Rutjes
17/08/2017
8

9er is een vaste afspraak gemaakt over de reparatie kosten, maar toch wordt Je bij het wegbrengen overvallen met extra kosten zoals reiniging motor, extra onderzoek hybride ( zit dit niet in de beurt?)

Service
Anoniem
16/08/2017
10

Prettige service en professionele benadering en behandeling.

Service
Erna de Vries (Hellevoetsluis )
16/08/2017
8

Vriendelijk personeel.

Service
Dhr j.e.m.Galje
09/08/2017
9

Tevreden over het bedrijf

Service
Anoniem
24/07/2017
10

Omdat het zo vertrouwen wekkend overkomt

Service
Arie van Valburg (Hellevoetsluis)
24/07/2017
7

De parkeergelegenheid bij Louwman-Hellevoetsluis is echt een probleem sinds ze het pand delen met Peugeot.

Verkoop
Heleen (Hellevoetsluis)
20/07/2017
8

Goede service, vriendelijke mensen

Service
Willem Peters (Heenvliet)
13/07/2017
10

Toyota Hellevoetsluis komt afspraken na, het werk wordt goed uitgevoerd en ook tegen scherpe prijs, de receptie en de monteurs zijn erg vriendelijk en ook deskundig, het is daar schoon en netjes

Service
Anoniem
12/07/2017
9

Vriendelijk en behulpzaam personeel, afspraken worden nagekomen. Showroom heeft nette uitstraling. Prijsopgaaf vooraf en bij eventuele afwijking wordt contact opgenomen.

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
10

Bij dit bedrijf word ik altijd correct ontvangen, te woord gestaan en mijn vragen worden snel en effectief beantwoord / verwerkt. De procedures zijn duidelijk, en wanneer je voor het eerst klant bent dan worden de medewerkers van het bedrijf aan je voorgesteld. Ik stel het op prijs dat 'kleine en grote details' aan mijn auto tot in de puntjes zijn verzorgd. Bij aankoop krijg je als klant alle ruimte, en vooral alle tijd om te beslissen tot wel/geen aankoop te doen. Tot slot: de aflevering van een nieuwe auto is een ware 'happening'.

Service
Ralph (Brielle)
30/06/2017
8

Prima service, klantgericht en transparant

Service
E.L.'t Hart (Hellevoetsluis)
21/06/2017
9

Aardige en vakkundige medewerkers eigenlijk iedereen die je daar ontmoet eigenlijk. Ziet eruit als een goed team.
Straalt kwaliteit uit.

Service
Dhr. H.F. van Duijn (Rozenburg Rt.)
20/06/2017
10

Geen enkel punt van kritiek. De zaakvoering is 100% qua behandeling van de reparatie en onderhoudswerkzaamheden.
Men houdt zich stipt aan de afspraken en wanneer nodig wordt de klant tijdig ingelicht.
Prima garage in alle opzichten, heb geen betere meegemaakt. De ervaring gaat van VW, Audi, BMW, Mercedes, Volvo,
Ford, Saab, Citroën , Opel, Chrysler en Simca.

Service
Joop Ketting (Hellevoetsluis )
14/06/2017
8

Parkeerplaats nu erg onvoldoende eigenlijk een grootte ergenis

Service
Anoniem
07/06/2017
7

Na meerdere onplezierige ervaringen voorheen is het vertrouwen in de werkplaats weer redelijk teruggekomen. Toch blijf ik continu alert na iedere onderhoudsbeurt omdat vorig jaar bijvoorbeeld vergeten was de goedkeuring van de apk keuring af te melden. Als mij dit zelf niet was opgevallen had ik waarschijnlijk een boete ontvangen vanwege het vergeten van de officiële afmelding door de garage.

Service
Jan Stubbe (Hellevoetsluis)
07/06/2017
10

Goede service , kennis van zaken, vriendelijke medewerkers

Verkoop
Leo Put (Hellevoetsluis)
07/06/2017
10

Ontvangst.
Kundigheid.
Service gericht

Verkoop
Nikola Nikolski (Hellevoetsluis)
07/06/2017
6

Sinds 2014 ben ik een tevreden Toyota Auris rijder, toen ik de nieuwe C-HR zag was ik helemaal verkocht en besloot deze te kopen. Verkoopproces is naar alle tevredenheid verlopen, goede inruilprijs voor Auris gekregen en nette korting op nieuwe C-HR.
Voor bovenstaande scoort Louwman zeker een 9 op schaal van 10... Echter nadat de auto is afgeleverd blijkt deze later (ca. een week) niet AWD te zijn maar FWD wat heel vervelend is voor zowel mij als klant als voor Louwman.

Verkoop
Anoniem
31/05/2017
10

Snel, vriendelijk, ter zake kundig, professioneel.

Service
Annet (Nalldwijk)
26/05/2017
9

Het is een goed zaak en word er goed en vriendelijk geholpen

Service
Tenwolde (Hellevoetsluis)
26/05/2017
9

Zie de eerste opmerking.

Service
Anoniem
24/05/2017
8

Een prettige showroom. Wel erg druk met parkeren en zoeken naar je auto na de beurt. Dit is pas sinds peugeot er bij is gekomen.

Service
Anoniem
24/05/2017
9

De deskundigheid,voorlichting vooraf van de betrf. werkzaamheden.

Service
Anoniem
17/05/2017
8

Vriendelijk, goed afspraken, alles wordt met je doorgenomen.

Service
Anoniem
17/05/2017
10

de manier van behandeling is prima

Service
Rene van Loon (Hellevoetsluis)
17/05/2017
9

Vriendelijk en professioneel receptiepersoneel.

Verkoop
John Gloudi (Brielle)
12/05/2017
8

Ben zeer vertrouwd met de service die deze dealer geeft, dit is een pre en heeft mij doen besluiten hier weer nieuw te kopen.
Het bedrijf heeft een nette en krachtige uitstraling wat klanten trekt.
De klantvriendelijkheid van ieder personeelslid ( verkoper tot monteur ) wordt door personeel uitgestraald.
Nadeel vind ik wel dat er teveel gebruikte auto's rond het pand staan waardoor parkeerplaats tekort ontstaat voor klanten die de werkplaats of showroom komen bezoeken.

Verkoop
mevr-smits (spijkenisse)
12/05/2017
9

Goed-behandeld.

Service
Dhr .v.Vliet (hellevoetsluis)
10/05/2017
8

ik heb een week na de onderhoudsbeurt een nieuwe yaris gekocht en dat is zeer correkt verlopen en zijn ook probleempjes van de
onderhoudsbeurt gecorrigeert.

Service
Aad van Driel (Hellevoetsluis)
03/05/2017
10

Toyta is en blijft voor ons de beste in verkoop prijs service en klantvriendelijkheid.

Service
Anoniem
03/05/2017
8

Goede service,vriendelijk personeel,aangename wachtruimte .

Service
Melané Fahner-Botha (Rhoon )
03/05/2017
10

Klantgericht, servicegericht, een persoonlijke, open houding. Professioneel en kundig

Verkoop
Mevr Maduro
03/05/2017
10

Fijne dealer
Klantvriendelijk , vakkundig, behulpzaam , fijne afhandeling , alles is naar tevredenheid verlopen.

Service
R Bruin (Hellevoetsluis)
03/05/2017
8

Al een aantal jaren klant bij Toyota, altijd goede service gehad

Service
Han Meerman
28/04/2017
7

Heb met deze dealer wisselende ervaringen, in het verleden en recent. Ben een tijdje bij een andere garage geweest maar heb vorig jaar weer een auto bij deze dealer gekocht. Deze auto heeft onlangs een kleine onderhoudsbeurt gehad. Moest toen wel lang wachten: ruim 2 uur. Een andere klant met wie ik zat te wachten had dezelfde ervaring.
Door baliemedewerker correct te woord gestaan.
In het pand is sinds een tijdje ook Peugeot ondergebracht waardoor het buiten een rommeltje geworden is en het lastig is een parkeerplaats te vinden.
Verder vind ik de kosten van onderhoudsbeurten hoog maar dat zal bij andere Louwman dealers niet anders zijn.

Service
Leo Kortenbout
19/04/2017
9

Helemaal tevreden, door de werkplaats medewerker prima geadviseerd en alles is volgens de gemaakte afspraken gegaan.

Service
Niels Witmer (Vierpolders)
19/04/2017
8

De service is goed en ik werd goed behandeld

Service
Anoniem
12/04/2017
9

Goede service en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Verkoop
Anoniem
12/04/2017
10

Correcte behandeling, goede informatie en op de juiste manier op alle momenten tussen aankoop en levering.

Service
Anoniem
05/04/2017
10

Correcte behandeling, de garage maakt op mij een zeer vakkundige indruk.

Verkoop
Anoniem
05/04/2017
9

Mooie showroom goede uitstalling en vriendelijk personeel

Service
Jan Gottschal (Hellevoetsluis)
05/04/2017
9

goede behandeling en correcte ontvangst

Service
Anoniem
31/03/2017
8

Tot nu toe goede behandeling gehad.

Service
Anoniem
30/03/2017
9

Deskundige monteurs en adequate service van de commerciële managers.

Service
L Vermaat (Hellevoetsluis )
27/03/2017
9

Tevreden klant

Service
Anoniem
23/03/2017
8

Ik ga alleen naar de merkgarage, onafhankelijke garages kunnen niet alle kennis en gereedschappen en onderdelen in huis hebben. De showroom samen met een ander merk maakt een rommelige indruk en er lopen veel te veel mannen in pakken met witte overhemden rond.

Service
Anoniem
23/03/2017
9

altijd vooraf een bericht van iets geven

Service
Anoniem
23/03/2017
9

Wij zijn heel tevreden over onze dealer en worden altijd goed ontvangen en geholpen

Service
Peter Schelling (Klaaswaal)
23/03/2017
9

Mijn ervaringen zijn goed. Voor zover ik kan beoordelen is de kwaliteit van het werk ook goed. Ze komen hun afspraken ook altijd na.

Verkoop
Anoniem
16/03/2017
6

Het is een krappe garage geworden sinds de toevoeging van Peugeot, parkeren is bijna onmogelijk.
De inruilprijs van mijn vorige RAV4 was hoger dan de inruilprijs bij mijn vorige Toyota dealer anders waren we daar niet weggegaan, we waren namelijk erg tevreden.

Service
mevr J. Garama (Hellevoetsluis)
16/03/2017
9

De ontvangst in de receptie is vriendelijk. De informatie over de tijdsduur is correct. Ik word thuis gebracht en weer opgehaald als de auto klaar is. Als ik moet wachten bij b.v.b. banden wisselen dan is er een goede koffieautomaat en, indien nodig, ruimvoldoende leeswerk

Service
Anoniem
08/03/2017
8

netjes, goed geholpen.

Verkoop
Anoniem
08/03/2017
8

Prettige zaak, je wordt snel en vakkundig geholpen. Nooit op fouten betrapt.

Service
Flip van Wijk (Goedereede)
08/03/2017
9

Bedrijf ziet er keurig uit. Door de komst van Peugeot is het allemaal wel drukker geworden met name op het buitenterrein. Desalnietemin probeert men er alles aan te doen om het de klant naar de zin te maken.

Service
Twist (Hellevoetsluis)
08/03/2017
8

Buiten het fijt dat het vol is buiten en het parkeerterrein vol staat daar gaan klanten zich aan irriteren zeker als ze naar hun werk moeten is de klantenservice oké.

Service
Anoniem
01/03/2017
9

Geen klachten

Service
Anoniem
28/02/2017
8

Voldoet aan de verwachtingen van een dealer

Verkoop
B.van Deelen (Brielle)
22/02/2017
10

Goede service, prettige omgang met het personeel.
Voelt aan als familie!!

Service
Dick Boutkam (Hellevoetsluis)
22/02/2017
10

Zowel bij de aankoop van onze Toyota, de aftersales en de service is deze garage op alle punten geslaagd.
Minder kan ik er niet van maken. Gewoon TOP!

Service
F.T. Fossen (Rockanje)
22/02/2017
9

De receptiemedewerkers waren zeer prettig en correct. De wachttijd kwam overeen met de opgave. Het wachten (een uur of 3) was prima met zeer goede koffie/chocolade en met snelle wifi. Hierdoor kon ik met mijn laptop mijn email, enz afwerken.

Service
Henk de Baat (Hellevoetsluis)
22/02/2017
9

Heel vriendelijk en deskundig geholpen. Het bedrijf straalt rust en professionaliteit uit. De auto keurig afgeleverd!

Service
Wim De Planque (Rotterdam)
22/02/2017
9

Wij zijn zeer tevreden over Toyota Hellevoetsluis omdat men een uitstekende service en behandeling geeft daarom zijn wij hem gevolgd naar Hellevoetsluis. Men verzorgd onze Toyota al vele jaren naar tevredenheid en zolang wij kunnen zullen wij daar blijven komen.

Service
Anoniem
21/02/2017
9

omdat het goed en betrouwbaar is

Verkoop
Anoniem
21/02/2017
8

Goede service, vakkundig personeel en goede nazorg

Service
Anoniem
16/02/2017
8

Tevreden

Verkoop
A koole (Hellevoetsluis )
15/02/2017
10

Al tijd goed geholpen rijd al meer dan 40 jaar toyota al tijd in hellevoetsluis gekocht

Service
B. De Planqué (Rotterdam)
14/02/2017
10

U word altijd vriendelijk geholpen en ze denken met u mee.

Service
Henk Wobbes (Rozenburg)
14/02/2017
10

De auto is inmiddels 10 jaar geworden zonder pechgevallen, wat betekent dat onderhoudsbeurten goed zijn uitgevoerd.

Service
Anoniem
08/02/2017
9

Prima, betrouwbaar en ouderwetse persoonlijke service!

Verkoop
Anoniem
02/02/2017
10

leuke ontvangst, leuke verkoper vakkundig vlot. doet wat extra moeite voor je

Service
Erna de Vries (Hellevoetsluis )
02/02/2017
8

We werden prettig en deskundig geholpen.

Service
Anoniem
25/01/2017
9

Vriendelijk, correct, vakbekwaam , prettige omgeving om te wachten

Service
D.de Groot (Hellevoetsluis)
25/01/2017
8

Goed service en duidelijke afspraak

Service
A. Gosens (Zwartewaal)
18/01/2017
9

Betrouwbaar en correcte behandeling.

Verkoop
J L Steenbeek (Hellevoetsluis)
18/01/2017
9

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
11/01/2017
8

behandeling bij mij en zoon en dochter altijd netjes

Verkoop
Fam.Bontje (Hellevoetsluis )
11/01/2017
10

Topdealer.
Hebben verstand van zaken,zijn klantgericht, denken met je mee zijn uitermate vriendelijk en je wordt er keurig geholpen.
Ook de service na levering is uitstekend.
Fa.Louwman keep up the good work.
Dank je wel voor de uitstekende service helemaal top.

Service
H. Dirksen (Brielle)
11/01/2017
9

Prima garage. Service gericht. Geen onverwachte verrassingen bij het afrekenen na een bezoek aan de werkplaats. Netjes te woord gestaan. Duidelijke uitleg. Gezellige wachtruimte met koffie, lectuur en wifi. Juist voor deze dealer denken wij toch dat de volgende auto weer een toyota moet worden.

Service
Nijsen (Hellevoetsluis)
28/12/2016
8

Service aan de balie, goede uitleg wat er gedaan gi g worden. Uitleg uitkomst controle. Uitvoering controle werkzaamheden, deze was volledig

Service
J.C. Herlaar (Rozenburg)
27/12/2016
10

Vriendelijk geholpen. Ivm drukte, auto niet op afgesproken dag gereed. Heel goed en begripvol opgelost dmv verstrekken leenauto.

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
10

Wij zijn heel goed geholpen. Heel klantvriendelijk en vooral niet opdringerig.

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
9

Ik ben verknocht aan de Aygo, goede voorlichting mooie inruilprijs en ontzettend vriendelijke benadering. Service zal vast precies zo zijn.

Service
wl lagendijk . (rozenburg .)
05/12/2016
10

eerlijk en zeer goed.

Service
Anoniem
23/11/2016
8

een 8 vind ik genoeg het hoef geen 10 te zijn

Service
Anoniem
23/11/2016
9

Ik ben verknocht aan de Aygo, goede voorlichting mooie inruilprijs en ontzettend vriendelijke benadering. Service zal vast precies zo zijn.

Service
Anoniem
10/11/2016
8

Prettige balie medewerkers , goede "wachtkamer" prettig om rond te 'STRUINEN'" en nieuwe
auto"s te bekijken en buiten idem voor occasions .

Service
Kees Zuidema (Rockanje)
10/11/2016
9

Deze dealer is voor mij een uitstekende garage, waar je op kunt vertrouwen.

Service
Anoniem
07/11/2016
10

Wij zijn heel goed geholpen. Heel klantvriendelijk en vooral niet opdringerig.

Service
K. van Twisk (Hellevoetsluis)
20/10/2016
9

vakkundig -correct vriendelijk

Service
J. Wigman (Spijkenisse)
19/10/2016
8

Ik vindt de beoordeling goed, maar doordat er nu meerdere medewerkers, Toyota en Peugeot, bij de balie aanwezig zijn is het niet duidelijk bij wie je moet zijn en daardoor eerst bij de verkeerde personen staat te wachten. Dit zou duidelijker aangegeven kunnen worden.
Geruime tijd staan wachten bij de verkeerde (Peugeot) baliemedewerker die meer aandacht voor zijn computer had dan voor mij, hoewel hij mij wel opgemerkt had. De baliemedewerker van Toyota was overigens wel zeer correct.
Km stand was verkeerd ingevuld in het mijn boekje, maar wel correct op de servicekaart bij de balie.
De wachttijd bij de kleine servicebeurt was langer dan verwacht (ruim 2 uur) zonder bijkomende werkzaamheden.
Ik was tevens op zoek naar een Toyota occasion, maar door de beperkte ruimte moest ik buiten zoeken alwaar geen duidelijkheid was wat er beschikbaar was. Buiten was het overvol en geen duidelijkheid. Ik had voor mijn occasion interesse echter geen medewerker aangesproken.

Service
Anoniem
12/10/2016
8

Goede service, vriendelijke en hulpzame benadering van de medewerkers.

Service
Henk van Duijn (Rozenburg zh)
05/10/2016
10

service en produkt zijn uitstekend.

Service
R. Bruin (Hellevoetsluis)
29/09/2016
10

Altijd gaat alles netjes en beleefd. Wordt thuis gebracht en opgehaald,verder wordt alles goed uitgelegd.
Kortom een dealer waar je wat aan hebt.

Service
J.J.v d Walle / W.A Platenburg (Hellevotssluis)
14/09/2016
3

Eerder problemen gehad met niet nakomen van afspraken verkoopafdeling.
Vorige auto , prius , na service beurt airco lekkage, kosten 600 euro
Nu na laatste reparatie lakschade

Service
Anoniem
20/07/2016
9

Ik ben tot nu toe altijd goed geholpen,steeds goed voorgelicht over de te verwachten kosten e.d.Vriendelijke ontvangst.

Service
Anoniem
13/07/2016
10

Uitstekende zaak.

Service
Arie van Valburg (Hellevoetsluis)
13/07/2016
8

Een 8 is gewoon een heel hoge waardering. De dealer moet nu al haar energie steken in het handhaven van hun huidige hoge niveau zodat iedereen tevreden blijft zoals het nu is. Het proberen te scoren van een 9 of een 10 zou tot rare situaties kunnen leiden.

Service
Leo put (Hellevoetsluis.)
13/07/2016
9

Ontvangst,uitvoering werkzaamheden ,adviezen.

Service
mevr N Wuister den Ouden. (Hellevoetsluis)
13/07/2016
9

Zeer tevreden

Service
Dhr.Gardenier (Hellevoetsluis)
06/07/2016
7

Het samen gaan met de Peugeot dealer. Er is geen parkeerruimte voor een bezoek.

Verkoop
Anoniem
30/06/2016
10

Het is prettig zaken doen met deze dealer.

Verkoop
D
29/06/2016
8

Goede service,erg klantvriendelijk, wachttijden mogen iets korter

Verkoop
Anoniem
22/06/2016
9

Vriendelijk, betrouwbaar, klantgericht, duidelijk

Service
Anoniem
22/06/2016
10

Omdat alles altijd naar wens verloopt

Service
H. Mertens (Hellevoetsluis)
22/06/2016
9

Keurige dealer, zeer netjes ontvangen, beleefd personeel.

Service
JCL dingemans (Brielle)
15/06/2016
9

ik ben tevreden . maar het probleem met mijn navigatie hebben ze nog niet kunnen vinden , ik ben net terug van vacatie ik ga er eerdaags wel even langs

Service
mevr. M. Boon-Vermeer. (Hellevoetsluis)
14/06/2016
10

klantvriendelijk, goede service, betrouwbaar.

Service
Rinus Tuinman (Westenschouwen)
08/06/2016
8

betrouwbare auto, goed georganiseerd, maar de wachttijd aan de balie (1 persoon voor meerdere klanten tegelijk) laat te wensen over.

Service
Annet Mens (Naaldwijk)
02/06/2016
9

Ik ben altijd naar tevreden geholpen

Service
Joop Ketting (Hellevoetsluis)
02/06/2016
9

Alle medewerkers zijn klantvriendelijk, verstaan hun vak en zijn zeer behulpzaam bij het oplossen van voorkomende problemen.

Service
Anoniem
25/05/2016
8

Prettige ontvangst, leenfiets/scooter stond klaar. Vragen worden duidelijk beantwoord.

Service
Dhr. F. van Wijk (Goedereede)
25/05/2016
9

Volmaakt is het nergens maar daar wordt wel naar gestreefd ondanks de overgang naar Louwman.

Verkoop
Anoniem
18/05/2016
3

Waardeloze service na aankoop

Service
B.Bos (Hellevoetsluis)
17/05/2016
8

de service is goed. altijd vriendelijk en snel geholpen

Verkoop
Adri van der Zee, (Zwartewaal.)
11/05/2016
8

behandeling is netjes en men is bereid om alle vragen te beantwoorden op een gezellige juiste wijze.

Service
Aad van Driel (Hellevoetsluis)
04/05/2016
8

Voor uw service van uw toyota wordt je uitstekend geholpen bij mijn Toyota dealer,kom er al jaren en nog steeds volledig naar tevredenheid

Service
Wim Kabouw (Vierpolders)
29/04/2016
10

Ze staan steeds weer direct voor je klaar, zowel bij ontvangst balie als werplaats.

Service
Anoniem
20/04/2016
6

de hoge prijs voor de ruitenwisserrubbers

Service
kees de groot (brielle)
20/04/2016
8

goede behandeling

Verkoop
Leo Jansen (Rozenburg)
20/04/2016
10

Tevreden over onze behandeling. Rustig ons ook de tijd laten om samen te overleggen. Niet opdringerig. En vriendelijk te woord gestaan.

Service
H.Landman (Zuidland)
14/04/2016
8

Vriedelijk pers.
goede monteurs
alles goed geregeld

Verkoop
Anoniem
13/04/2016
10

zeer klantvriendelijk

Service
G.J.M. Wevers (Dordrecht)
13/04/2016
10

Top service en zeer vriendelijke mensen die alles voor je over hebben.
Volgende beurt ben ik weer van de partij
Ik kom zelf uit Dordrecht om hier onderhoud te laten doen TOP.

Verkoop
Anoniem
30/03/2016
10

Enthousiast en spontane verkopers

Verkoop
Jan Berkhof (Hellevoetsluis)
30/03/2016
10

Gewoon omdat het zo is

Verkoop
Anoniem
23/03/2016
9

Aardige en behulpzame mensen

Service
Anoniem
23/03/2016
4

Ik bestel zelf een onderdeel, medewerker komt zelf met oplossing, onderdeel wordt niet correct gemonteerd maar wel betaald. Klacht wordt ingediend, nieuw onderdeel wordt alsnog besteld. in de prijsopgave was geen rekening gehouden met een eventuele korting op de 1e reparatie. In eerste instantie was men niet voornemens korting te geven. Bij de vraag " mag ik de hoogste baas spreken " deed men wel een schikkings voorstel.

Verkoop
Anoniem
16/03/2016
9

Omdat de verkoper weet waar hij over praat en een goed advies

Verkoop
Anoniem
11/03/2016
10

Nette garage correcte behandeling vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
10/03/2016
8

Contact met de dealer is goed. We worden altijd netjes en snel geholpen

Service
Anoniem
09/03/2016
8

goede service,vriendelijk personeel

Service
Harry van Twist, Bechtum. (Hellevoetsluis)
09/03/2016
7

Ik ben tevreden over deze dealer.

Service
Luc Reinhardt (Rockanje)
02/03/2016
9

Zeer goed komt overeen met het cijfer 9

Service
Anoniem
26/02/2016
10

Goede service, klant vriendelijk.

Service
Dhr. H.W.M Sips (Hellevoetsluis)
24/02/2016
9

Vriendelijk , deskundig, vakgericht

Verkoop
Fam de Hartog (Hellevoetsluis)
17/02/2016
9

geode kennis van zaken

Service
G.Been (Rozenburg)
17/02/2016
9

Voor ons was de tweede maal dat we bij deze dealer waren.
Wij vonden het een prettige samenwerking.

Verkoop
Anoniem
15/02/2016
8

Goede behandeling en service

Service
Bill Kevenaar (Hellevoetsluis)
15/02/2016
9

Zeer correcte klantvriendelijke behandeling met een uitstekende uitleg over de uit te voeren en uitgevoerde werkzaamheden. Nam daar de nodige tijd voor. Auto was op tijd klaar. Dealer was bereid om de eerder afgesproken datum voor ons te verschuiven. We rijden nog niet zo lang in de Yaris: hij bevalt erg goed, rijdt fijn en blijkt erg betrouwbaar. De koffie is ook goed trouwens.......

Service
Henk Wobbes (Rozenburg)
11/02/2016
9

Gewoon een gevoels-kwestie de auto is betrouwbaar doet goed zijn best. (met dank aan de dealer)

Service
Anoniem
10/02/2016
9

Altijd alles OK.

Service
Dhr. W. Peters (Heenvliet)
03/02/2016
9

Erg deskundig en vriendelijk personeel in de werkplaats. Vertellen precies wat er aan de hand is en waar ze mee bezig zijn. Geen bezwaar dat ik daar rondloop om te zien wat ze doen en vragen te beantwoorden. Problemen en storingen zijn dan ook daadwerkelijk verholpen. Ook in de showroom is men ook vriendelijk en deskundig trouwens.

Service
Fam. de Gruijter (Hellevoetsluis)
03/02/2016
9

Je wordt vriendelijk, deskundig en eerlijk behandeld.

Service
Rob Heger (Spijkenisse)
03/02/2016
9

Omdat wij zeer netjes en correct zijn geholpen, niet alleen bij de schadeafhandeling, maar zeker ook bij de aanschaf van de wagen eind Augustus 2015.

Service
Dhr.D. de Groot (Hellevoeetsluis)
27/01/2016
8

Ben zeer tevreden

Service
A.G.Engels (Hellevoetsluis)
20/01/2016
9

Het kan altijd nog een beetje beter.

Service
Huub (Hoogvliet)
20/01/2016
8

goede garage

Service
J.p. van der Meij (Hellevoetsluis)
19/01/2016
9

de service is prima

Verkoop
Dhr. Sprangers (Hellevoetsluis)
18/01/2016
8

zeer vriendelijk en klant gericht bedrijf

Service
a. gosens (zwartewaal)
13/01/2016
7

alles klopt, behandeling goed. bij aankoop nieuwe rav moeizame onderhandeling, bij aankoop nieuwe winterbanden niet op de hoogte van aanbieding, daarom uitgeweken naar louwman den haag,sinds nieuwe eigenaar geen negatieve ervaringen gehaad

Service
Anoniem
13/01/2016
7

Er zijn een aantal punten waaraan deze Toyota niet goed voldoet: 1e) Navigatiesysteem, geen automatische update 2) Ruitenwissers, erg slecht, maken schrobbend geluid. 3) Binnen-ventilatie, bij warm weer, moet je zelf kunnen aanzetten.(niet auto) 3) reserve band. en geen opvulflacon. 4) Toyota moet betere service verlenen, voor vervangen, vernieuwen , verbeteren van zijn producten. 5) Geluidssysteem , erg veel bas.

Verkoop
Cees Mol (Vierpolders)
13/01/2016
10

De reden waarom ik de dealer beoordeel met een 10 is dat ik mij als klant op mijn gemak voelt en dat er naar mij geluisterd wordt, en ook dat ik op de hoogte wordt gehouden van diverse zaken zoals het verloop tijdens de bestelling van de nieuwe auto en als er iets mis is met de auto!!!

Service
Henk & Miek
13/01/2016
9

Wij zijn prima tevreden. Weinig te verbeteren. Het zou leuk zijn als de gratis wintercheck met erwtensoep, broodjes en banketstaaf weer ingevoerd zou worden. Dit vonden wij altijd o zo gezellig! Het waren wel drukke dagen, maar het wachten gebruikten we om de hele showroom te bekijken, de verkopers te spreken en te denken aan een andere (of nieuwe) toyota. Door de vriendelijkheid van het personeel en de lekkere hapjes, was het geen enkel probleem om enkele uren in de showroom door te brengen! Dit missen we wel. Voor de rest een prima garage in onze ogen!

Service
Martin van Gijn (Hellevoetsluis)
13/01/2016
9

Nooit geen problemen, staan altijd voor je klaar. Gewoon uitstekend.

Service
Mevr.T. Rietdijk van Holst (Brielle)
13/01/2016
10

Komen afspraken na op de juiste tijd en geven duidelijke uitleg.
Auto bevalt heel goed en stuurt prima!

Service
Mieke van den Berg (Hellevoetsluis)
13/01/2016
10

al sinds 1980 kom ik onafgebroken bij de Toyota garage. Eerst Spijkenisse daarna Poortugaal en sinds 2006 in Hellevoetsluis. Ik heb 100 % vertrouwen in Toyota garage. Daarom een 10.

Verkoop
S.C. Hoogendoorn (Spijkenisse)
13/01/2016
7

Behandeling tijdens het koopproces

Service
A. Sluimer (Hellevoetsluis)
30/12/2015
10

Gewoon tevreden

Service
Henk van Duijn (Rozenburg zh)
30/12/2015
10

Aan de balie is men duidelijk in de uitleg m.b.t. de uit te voeren werkzaamheden. Is kosten bewust, ook naar de de klant.
Wachttijd is alleszins redelijk, er wordt efficiënt gewerkt aan de balie en in de werkplaats.

Verkoop
Anoniem
29/12/2015
10

vriendelijk, discreet, efficiënt en verzorgd !

Service
Anoniem
24/12/2015
10

In 21 jaar nooit klachten gehad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Service
Anoniem
24/12/2015
7

Service

Verkoop
J. Lugtenburg (Hellevoetsluis)
24/12/2015
9

Prima, vriendelijk, duidelijk.

Service
Fabiola (Spijkenisse)
23/12/2015
8

Vriendelijk, behulpzaam en professioneel personeel.

Service
Mevr. Ruijgers (Heenvliet)
23/12/2015
8

Al jaren klant bij dit bedrijf. Zeer tevreden over werkplaats service en klantvriendelijkheid.

Service
Rob Arends (Hellevoetsluis)
23/12/2015
7

omdat ik nog maar 1 onderhoudsbeurt (wintercheck) heb laten geven

Verkoop
Anoniem
16/12/2015
9

Vriendelijk, de klant staat centraal

Service
Anoniem
09/12/2015
9

Een prettige garage waar klantvriendelijkheid ook hoog in het vaandel staat

Service
Anoniem
02/12/2015
9

Gwoon goed zonder poespas

Service
Ans Fonville (Hellevoetsluis)
02/12/2015
10

Altijd vriendelijk en hulp niks teveel.

Service
Peter Faling (Hellevoetsluis)
02/12/2015
10

De klant staatvoorop en alles wordt stiptuitgevoerd. Correct en vakkundig.

Service
Peter Muller (Hellevoetsluis)
02/12/2015
8

Goede en vriendelijke service

Service
Rinus 't Hart (Hellevoetsluis)
25/11/2015
10

Zeer correct geholpen bij aanschaf nieuwe auto.
Ook de beurten worden correct uitgevoerd

Service
E.de Kovel (Geervliet.)
23/11/2015
10

Super service, doen wat ze zeggen.
Hier telt nog klant is koning.

Service
Jan Langendoen (Rockanje )
18/11/2015
9

Winterbanden gratis omgelegd, terwijl dat eigenlijk alleen bij een grote beurt gebruik is

Service
H.Bremer (Hellevoetsluis)
12/11/2015
10

zeer vriendelijk personeel en nooit klachten

Verkoop
fam bazen (dirksland)
11/11/2015
9

uit eerdere ervaringen en de hogere inruilprijs buiten andere toyota dealers

Service
M Huijgen. (Hellevoetsluis)
11/11/2015
9

Vriendelijkheid.

Service
Mevr. M. Barends (Hellevoetsluis)
11/11/2015
10

Mijn auto ging voor een beurt naar deze dealer, het was mijn eerste bezoek aan deze dealer. De dealer informeerde mij telefonisch over de werkzaamheden en gebreken met de bijbehorende prijzen voor reparatie. Auto is goed afgeleverd met heerlijk interieur geurtje :-)

Service
K van Twisk (Hellevoetsluis)
10/11/2015
9

goede service en vriendelijk en correct personeel

Verkoop
Anoniem
28/10/2015
8

Was gewoon goed

Verkoop
Anoniem
28/10/2015
8

Een 10 zou uitmuntend of perfectie betekenen. Volgens mij onhaalbaar.
Bij een 9 zit je daar dicht tegen aan.
Een 8 is volgens mij het hoogst haalbare niveau, en dat hebben jullie bereikt.

Service
Anoniem
14/10/2015
10

Klantvriendelijk goede uitstraling

Service
Anoniem
01/10/2015
7

inruil

Service
Anoniem
30/09/2015
9

alles klopt afspraken en service

Service
Anoniem
21/09/2015
8

Goede service en klantvriendelijkheid

Service
a.m.dekker (rockanje)
16/09/2015
8

Afspraken worden gemaakt en nagekomen.Wanneer er iets wijzigt,dan hoor je dat en er is ruimte voor een wijziging.

Service
C.de Prieëlle (Brielle)
14/09/2015
8

Het personeel waar ik tot nu toe mee te maken heb gehad,heeft mij altijd bijzonder goed en vriendelijk geholpen.

Service
Anoniem
11/09/2015
10

Zeer goede ervaring vriendelijk en correct.

Service
Anoniem
11/09/2015
9

geen

Service
Anoniem
11/09/2015
9

prima ontvangst, duidelijke prijsafspraken, goede service, vriendelijke mensen

Service
Dhr G.P.de Wit (Hellevoetsluis)
11/09/2015
8

Komt afspraken na en je krijgt een goede uitleg bij vragen

Service
Fam strijdhorst (Spijkenisse)
11/09/2015
9

Overzichtelijke ruimte vriendelijk ondanks geen directe aankoop idee toch een uitleg over modellen aurus wagon cq Prius en richtlijn inruilwaarde huidige auto

Verkoop
L van Opstal (Geervliet)
10/09/2015
8

Afspraak blijkt afspraak en daar houd ik van.

Service
Anoniem
24/08/2015
10

prima service, deskundig en snel

Verkoop
Anoniem
19/08/2015
9

Op de vraag of de verkoper heeft gebeld, heb ik met nee geantwoord. Dat komt omdat ik hem persoonlijk nog heb gesproken. In dit gesprek zijn naar de ervaringen gevraagd en deze zijn uiteraard uitgewisseld. Dus "nazorg" was/is aanwezig.

Service
Anoniem
19/08/2015
8

service goed en mensen zijn vriendelijk en afspraak is op tijd gegaan zoals afgesproken

Service
mw. Bos (Hellevoetsluis)
19/08/2015
9

omdat ik de klantvriendelijkheid en de service die de dealer biedt erg goed vind.

Service
H.Haftka. (Melissant.)
17/08/2015
9

De prijs opgave voor het vervangen remschijven voor en vervangen remblokken met een andere garage scheeld honderd euro.

Service
Anoniem
06/08/2015
9

Goede garage

Service
j.k bravenboer (rockanje)
29/07/2015
9

keurige corecte behandeling

Service
Anoniem
08/07/2015
8

Klantvriendelijk, betrouwbaar.

Verkoop
DE Heer Cok landzaat (Hellevoetsluis)
08/07/2015
10

Goede en vriendelijke service

Service
Dhr. P.J.Gardenier (Hellevoetsluis)
08/07/2015
9

Goede service, vriendelijk personeel en deskundig personeel.

Service
Jan Stubbe ( PortSupervisor) (Hellevoetsluis)
08/07/2015
8

Goede duidelijke site met de juiste informatie

Service
Leo Put (Hellevoetsluis.)
08/07/2015
10

Ontvangst,antwoord op vragen,vriendelijkheid

Service
loes van poppel -snelleman (goedereede)
08/07/2015
8

Keurig , en nette service! !!

Service
willem peters (heenvliet)
08/07/2015
9

Behulpzaam, luistert goed, komt afspraken na, wanneer er met een afspraak iets niet goed ging is hij bereid oplossingen aan te bieden. In dit geval je van een grote onderhoudsbeurt je van de garage je naar je huis te brengen en v.v.
Ik kan altijd in de werkplaats komen kijken wat ze aan de auto doen. De monteurs zijn erg vriendelijk en ook deskundig.
Dus ik heb een erg goede indruk van de mensen achter de balie en ook van de mensen in de werkplaats.

Service
Anoniem
17/06/2015
10

De service is uitstekend

Service
L.H.P. Reinhardt (Rockanje)
17/06/2015
8

Om voor een vervanging van een wisserblad arbeidsloon te willen rekenen is kortzichtig

Service
p_leuvekamp.nl@hotmail.com (Hellevoetsluis)
04/06/2015
10

Garage ligt in industriegebied, maar we worden netjes gehaald en gebracht.

Service
Ida van den Berg (Brielle)
20/05/2015
9

Goede service, uitstekende voorlichting en vriendelijk en goed geinformeerd personeel.

Service
Anoniem
13/05/2015
8

nette bediening , volgens afspraak werk geleverd op tijd auto gereed

Service
dhr.A van Driel (Hellevoetsluis)
13/05/2015
9

Altijd super service nette service bali fijne wachtruimte met altijd een nieuwe krant en koffie of thee erbij.
Prijs kwaliteit verhouding is ok.
Altijd vriendelijke medewerkers zowel bij de service groep als receptie medewerkers

Service
Ton van der Plas (Hellevoetsluis)
13/05/2015
10

Als ik bij deze dealer kom, zie ik steeds dezelfde mensen.
Dat is prettig, want ik word daar herkend, bij naam genoemd en deskundig en vlot geholpen.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Klantgericht, goede sociale vaardigheden.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Mijn jarenlange ervaring speelt daarin mee ik heb mijn 5e of 6e auto al bij deze garage vandaan

Service
Anoniem
29/04/2015
8

Goede service

Service
Anoniem
13/04/2015
8

Adequate afhandeling en constatering van oneffenheden aan de auto (b.v. alsnog plaatsen van wieldoppen).

Service
meulendijk (hellevoetsluis)
09/04/2015
7

Wacht tijd liep nog al uit

Service
Anoniem
08/04/2015
9

betrouwbaar, goede service, behulpzaam, vriendelijk personeel, denken mee

Service
Anoniem
02/04/2015
10

Deze garage heeft mij altijd goed en correct geholpen. Niet alleen correct alle beurten uitgevoerd maar ook tussendoor bij problemen stonden zij altijd onmiddellijk klaar. Vooraf een goede prijsopgave en bij afwijken hiervan altijd eerst overleg.

Service
R. J. van Gilst (Spijkenisse)
02/04/2015
8

goed betrouwbaar en kundig personeel

Service
Anoniem
01/04/2015
7

Toyota heeft momenteel geen modellen die mij aanspreken , dus de dealer zelf kan daar niets aan doen. Zouden misschien wel wat meer feedback naar de fabriek/importeur kunnen doorgeven. Hoor namelijk meerder collega's met hetzelfde probleem.

Verkoop
Hr. H. de Wit (Hellevoetsluis)
01/04/2015
8

Prettige behandeling als klant, open communicatie in een prettige omgeving

Service
Leo Kortenbout (Brielle)
31/03/2015
10

5000 km terug is onze Toyota Aygo in de garage geweest voor een grote beurt, oa. nieuwe remschijven en ook een airco controle.
Een paar weken geleden gaf de airco het op. Ook met stevig remmen trok de auto wat naar rechts. Een afspraak was snel gemaakt. Na reparatie werd verteld welke werkzaamheden waren uitgevoerd. De remmen waren gedemonteerd, schoongemaakt en geïnspecteerd. Die waren OK.
De airconditioning bleek leeg, waarschijnlijk lek? Opnieuw gevuld en getest op lekkage. De auto is daarvoor een nacht blijven staan. Niets gevonden, alles goed. Ik stond klaar te betalen, maar er werd verteld dat dit garantie was van de laatste beurt(!) Wat wil je nu nog meer!? Dit is echt een goede garage!

Verkoop
Anoniem
26/03/2015
9

Hier is de klant koning. Keurige vriendelijke correcte benadering.

Service
Anoniem
25/03/2015
9

vlotte en correcte afhandeling van de reparatie en apk

Service
Hugo Noordermeer (Rockanje)
18/03/2015
8

Goede en vriendelijke behandeling

Verkoop
rinus Boshuisen (Zwartewaal)
18/03/2015
9

EEN 10 GAAT ALTIJD GEPAARD MET EEN griffel......niet te veel verwennen heb ik al gezegd...

Service
Henk Wobbes (Rozenburg)
12/03/2015
9

Onderhouds-planning was OK. en kon er op wachten in een goed uitgeruste wachtruimte.

Service
Henk Wobbes (Rozenburg)
12/03/2015
9

Onderhouds-planning was OK. en kon er op wachten in een goed uitgeruste wachtruimte.

Verkoop
Jeroen van der Meij (Hellevoetsluis)
04/03/2015
9

De service is heel goed er word goed uitgelegd hoe of wat.

Service
Anoniem
25/02/2015
8

denkt mee, goede service

Service
Anoniem
25/02/2015
9

goede service en deskundig personeel

Verkoop
Petra lugtenburg (Zwartewaal)
25/02/2015
10

Voortreffelijke service en open en zeer duidelijke uileg

Service
Peter Alderliesten (Brielle)
23/02/2015
8

Zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen.

Service
Anoniem
18/02/2015
8

Ze zijn klant gericht

Service
Henk Hartman (Rotterdam)
18/02/2015
10

Fijne sfeer en goede voorlichting, en fijne aftersales.

Verkoop
Nico Voois (Ter Heijde aan zee)
18/02/2015
10

Zeer behulpzaam geduldig en klantvriendelijk.

Service
Machiel Huijgen (Hellevoetsluis)
05/02/2015
9

Betrouwbaar vertrouwd en afspraken worden nagekomen en de koffie is lekker.

Service
Anoniem
04/02/2015
8

omdat het een goede garage is

Service
Anoniem
04/02/2015
5

Don't push iT.

Verkoop
Anoniem
04/02/2015
9

Goede service,aardig personeel.Geen klachten.

Service
hans croin (hellevoetsluis)
21/01/2015
9

Prima geholpen

Verkoop
Anoniem
14/01/2015
8

zeer prettige onderhandelingen, levering en nazorg

Service
Anoniem
29/12/2014
8

klant vriendelijkheid

Service
Hans Verheij (Spijkenisse)
24/12/2014
9

ben zeer tevreden over de door deze dealer verleende service en de correcte afhandeling van de werkzaamheden.

Service
Jan Langendoen (Rockanje)
08/12/2014
8

eerste keer in garage als klant; prettig ontvangen en de eerste kontakten zijn prima. Het gepleegde onderhoud aan mijn Toyota is netjes uitgevoerd. Car Net heeft er een klant bij!

Service
Anoniem
04/12/2014
9

Prima service, vriendelijk personeel, en correcte uitvoering van de werkzaamheden.

Service
Anoniem
02/12/2014
9

Goede service

Service
F reijtenbagh (oudenhoorn)
02/12/2014
9

het klopt altijd en zijn zeer correct en wordt zeer goed geinformeerdt

Service
Gijs jonker (Spijkenisse)
02/12/2014
0

Laatste keer slecht behandeld. Afspraken niet na komen.

Service
L.J. van der Leer (Hellevoetsluis)
02/12/2014
10

klantvriendelijk en deskundig, zowel receptie als werkplaats. Prettig om vooraf de kosten te kennen en geen aanvullende werkzaamheden zonder vooraf overleg

Service
Rinus 't Hart (Hellevoetsluis)
02/12/2014
10

Doen wat ze beloven, en je wordt perfect geholpen

Verkoop
Jani Meijer (Ouddorp)
27/11/2014
10

Het was perfect

Verkoop
Anoniem
17/11/2014
10

de neutrale en zeer correcte houding van de verkoper zonder daarbij te formeel te worden

Verkoop
Anoniem
27/10/2014
8

Uitstekend voorgelicht en op de hoogte gehouden van het verloop van de nieuwe aankoop! De nieuwe auto stond als een cadeautje ingepakt in de showroom! Gefeliciteerd met een mooie bos bloemen!
Bedankt.

Verkoop
Anoniem
23/10/2014
10

Klantgericht, vriendelijk, geduldig, voorkomend.

Service
K van Twisk (Hellevoetsluis)
21/10/2014
9

goede service - vaste prijzen - indien nodig snel geholpen - vriendelijk en vakbekwaam personeel. Ik heb inmiddels een nieuwe Toyota Auris lease plus aangeschaft. Ook de transactie is tot volle tevredenheid verlopen.
Dit is de vierde Toyota die ik bij dit bedrijf heb aangeschaft dit zegt dus veel.

Service
M . vermeule (Hellevoetsluis)
20/10/2014
8

klant vriendelijk . vertrouwelijk en goede service.

Service
A van Seventer (Hellevoetsluis)
16/10/2014
10

Klantvriendelijk, nemen de tijd voor je , mooie ambiance.

Service
Anoniem
14/10/2014
10

service gericht

Service
C Klapwijk (Spijkenisse)
14/10/2014
10

Tijdens vakantie in het voorjaar problemen in Spanje gehad,heb toyota car net gebeld en hebben een goed advies gegeven, in augustus liep de motor vast vlak voor de vakantie en ben zeer deskundig en uitermate coulant behandelt door Car Net EN Toyota Nederland met zeer deskundig advies en een ZEER coulante regeling.
Nogmaals willen mijn vrouw en ik Toyota Nederland en Toyota Car Net Hellevoetsluis bedanken voor de vlotte service, hun kundige adviezen en de coulance regeling. Wij rijden al vanaf 1976 Toyota en zullen dit zeker blijven doen en anderen zeker op de hoogte brengen van de uitstekende kwaliteiten welke bij Toyota Car Net in het bedrijf aanwezig zijn.

Service
Anoniem
09/10/2014
8

service is goed , kreeg auto mee zonder verdere kosten.

Service
Anoniem
08/10/2014
10

Zeer klantvriendelijk, en goede service

Service
Anoniem
08/10/2014
9

bijzonder vriendelijke en attente medewerkers.

Service
Olaf van Wijk (Brielle)
08/10/2014
9

Netjes geholpen er is meegedacht over mijn vragen. De auto is onderhouden terwijl ik mijn krantje zat te lezen met een kop koffie erbij prima dus.

Service
Ab Boontjes (Rotterdam)
01/10/2014
8

goede behandeling

Verkoop
Anoniem
01/10/2014
8

Prettige ontvangst en goede, duidelijke, informatie.

Service
Anoniem
29/09/2014
8

Goede vriendelijke professionele service

Service
P.Luteijn (Hellevoetsluis)
29/09/2014
8

Correct, vakkundig en vriendelijk geholpen.

Verkoop
Stedehouder (Oostvoorne)
24/09/2014
9

100% tevreden Er is mij geleerd nooit een 10 geven, dan blijven ze alert..

Service
Anoniem
23/09/2014
10

Voor t eerst een gebruikte (10 jaar oude )toyota .... gekocht bij de dealer ,en overtreft m,n verwachtingen ,Nog nooit zo fijn auto gereden! we zijn nu 80 jaar en genieten van het confort van t in en uitstappen,verhoogde zitting,vaste ligging,enz M.ndochter heeft kortgeleden dezelfde auto gekocht,nadat ze haar 20 jarige toyota heeft verkocht ,aan een student ,die er ook nog heel blij mee is,Stom maar nooit geweten dat ze zo solide zijn .Mevr. van Leeuwen

Service
Sylvia Ouwerkerk (Heenvliet)
19/09/2014
10

Ben zeer tevreden over deze dealer

Service
T v Starrenburg
19/09/2014
9

snelle afspraak komen afspraken vooraf inzicht in rekening

Service
Arie Dijk (3235CD Rockanje)
11/09/2014
8

Ik ben altijd goed geholpen en de laatste keer gaf het mij een goed gevoel.

Service
Anoniem
10/09/2014
10

Zeer tevreden over service.

Verkoop
Anoniem
09/09/2014
8

goede garage, goede adviezen.

Service
Anoniem
09/09/2014
8

Goede ervaring

Verkoop
B.J.van der Veen (Hellevoetsluis)
08/09/2014
10

Ben van begin tot eind (aflevering) zeer correct en kundig geholpen. Heb niet het gevoel dat ik iets heb gemist. Ben kortom zeer tevreden en zou in alle redelijkheid niet direct noodzakelijke verbeterpunten weten te noemen.

Verkoop
Fruts Pörtzgen (Zuidland)
08/09/2014
9

Geeft vertrouwen, vriendelijk, perfecte service, schone en opgeruimde werkplaats.

Service
Anoniem
04/09/2014
8

Tevreden

Service
Anoniem
03/09/2014
10

Heel tevreden

Service
Anoniem
02/09/2014
9

Goede service en uitleg van de werkzaamheden.

Service
A Kweekel (Brielle)
01/09/2014
8

prima geholpen,duidelijk, correct en klantvriendelijk. Fijn dat ik direct aangekeken en aangesproken werd.

Service
Anoniem
01/09/2014
8

Prima service, wel vind ik de standaard kosten voor een grote beurt bij Toyota aan de hoge kant.

Service
Anoniem
28/08/2014
8

Afspraak op korte termijn, goede service

Service
Wim Böllermann (Hellevoetsluis)
28/08/2014
9

Kennis van oudere Toyota`s en meedenkende medewerkers.

Service
Anoniem
27/08/2014
9

prima en vriendelijk geholpen. Baliemedewerker neemt zelf initiatief.

Service
Anoniem
26/08/2014
7

de werkplaats verricht het onderhoud naar behoren
de verkoopafdeling heeft de auto verkocht onder onjuiste voorlichting.

Service
D.Poldervaart-Harris (Hellevoetsluis)
25/08/2014
8

Vriendelijk en behulpzaam personeel en alles volgens afspraak.

Verkoop
Mevr. Pieterse Janssen (Goedereede-Havenhoofd)
19/08/2014
10

In een woord super !!!

Service
Annemarie Benard (Hellevoetsluis)
14/08/2014
10

Alles was perfect! Van vriendelijkheid tot service tot prijs.

Service
Anoniem
14/08/2014
8

Goed geholpen afspraken nagekomen

Service
Anoniem
14/08/2014
9

Goede service en snelle service.. en goede adviezen... eerlijk mensen

Service
Anoniem
13/08/2014
7

klantvriendelijkheid kan beter
weinig coulance

Service
Bert Kraaijenbrink (Zuidland)
11/08/2014
9

Goede service,vriendelijk,eerlijk en behulpzame medewerkers

Service
Anoniem
06/08/2014
9

Klantgericht, uitstekende service, heldere uitleg over uitgevoerde werkzaamheden, kosten transparant.

Service
Anoniem
06/08/2014
9

alles is correct

Service
Dhr J J Teunissen (Rockanje)
05/08/2014
8

Toyota is een betrouwbare auto .Zo lang het personeel receptie( Willem Vermaat), magazijn( Ron Moerland),werkplaats, of verkoop, de betrouwbaarheid blijft uitstralen en nakomen in de uitoefening van hun werkzaamheden, ben ik een tevreden klant.Bovendien komt men uiterst klantvriendelijk over.Ik betaal al sinds 2002 al mijn reparaties en onderhoud op rekening en doe dat uiteraard binnen de gestelde en gevraagde betalingstermijn.Is nooit een probleem bij Carnet Hellevoetsluis, wat ook weer vertrouwen naar mij als klant uitstraalt.

Service
Mevr. Bremer-Slagter (Hellevoetsluis)
29/07/2014
9

10 = voor onze "lieve Heer".

Verkoop
Anoniem
23/07/2014
10

ben goed ontvangen, goed geadviseerd, goed begeleid.

Service
J b de Kok (Brielle)
23/07/2014
8

zakelijk is alles in orde ,en als er iets is dan helpen ze je direct.

Service
Arie van Valburg (Hellevoetsluis)
22/07/2014
8

Een bezoek aan de dealer kost (voor onderhoud of koop) altijd geld. Dit geeft nooit een echt prettig gevoel natuurlijk. Maar bij CarNet-Hellevoetsluis doen de medewerkers er alles aan om dit vervelende gevoel weg te nemen en de klant met een tevreden gevoel te laten vertrekken na een bezoek aan hun zaak. Een cijfer 9, en laat staan een cijfer 10, zijn volgens mij geen haalbare kaart in deze tak van sport. Daarom van mij het cijfer 8, het maximaal haalbare dus........

Service
Corine Mosterdijk (Brielle)
22/07/2014
10

Zeer correcte behandeling bij de werkplaats, vooraf mankementen besproken en verholpen zelfs zero op de rekening omdat e.e.a. nog onder de garantie viel. Auto zeer schoon opgeleverd, volledig schoon van binnen en met een gratis luchtverfrisser rook mijn Aygo weer als nieuw.
Zeer tevreden over deze Toyota garage in Hellevoetsluis. Correcte mensen en goede persoonlijke behandeling. Top dus ! !
Als je volledige vertrouwen hebt in je Garage, dan zul je niet snel aan een ander merk denken.. Toyota is natuurlijk TOP

Service
a.visser (geervliet)
17/07/2014
8

tevreden

Service
P faling (Hellevoetslui)
17/07/2014
10

Attent en goede service

Service
Anoniem
16/07/2014
8

Vervangend vervoer zou standaard moeten zijn bij langdurige onderhoudsbeurt.

Service
J.C. Bazen (Brielle)
16/07/2014
10

Ik heb persoonlijk nog nooit klachten over deze dealer gehad.

Verkoop
Remco Visser (Hellevoetsluis)
16/07/2014
9

Prima geholpen, vriendelijke verkoper die een hele goede uitleg geeft over de auto en het garagebedrijf.

Verkoop
Ronald Gelderland (Simonshaven)
09/07/2014
10

Het lijkt gewoon maar in de praktijk is niet altijd het geval, service, goed contact, afstemming levering heel het verhaal er om heen.
Het is mij echt een 10 waard.

Service
Anoniem
08/07/2014
9

Keurig bedrijf met nette medewerkers die ook netjes werken.

Service
Anoniem
08/07/2014
8

Netjes en vriendelijk personeel,snelle service.

Service
Anoniem
08/07/2014
10

word altijd op een zeer correcte manier behandeld

Service
Anoniem
08/07/2014
8

Vriendelijk ontvangst van de medewerkers. Goed voorgelicht over de kosten.
De algemene indruk is gewoon dik in orde.

Service
Leo Put (Hellevoetsluis)
08/07/2014
10

Klantvriendelijkheid.
Op alle vragen een duidelijk antwoord.

Service
Mw. M. Hoogland (Hellevoetsluis)
08/07/2014
9

Vriendelijke, goede service.

Service
Anoniem
26/06/2014
8

jarenlange prima service, klantvriendelijkheid

Verkoop
Anoniem
26/06/2014
9

Vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg.

Service
Anoniem
26/06/2014
8

behulpzaam, correct, vriendelijk.

Service
Anoniem
26/06/2014
8

altijd tevreden

Service
Anoniem
26/06/2014
8

eerlijk en vriendelijk

Service
J.Pieterman (Brielle)
26/06/2014
9

een schone showroom met klantvriendelijke medewerkers die 100 % hun vak verstaan

Service
Luiten (Hellevoetsluis )
26/06/2014
7

Laat mijn Toyota voor veel geld repareren en dan moet je een aygo huren voor een dag omdat je anders geen auto heb.
Word er niet al genoeg aan mij verdiend ??

Service
Natalja (Hellevoetsluis)
26/06/2014
9

Elk afdeling van deze dealer, is behulpzaam en vriendelijk.

Service
Roy Topee (hellevoetsluis)
26/06/2014
9

goede en beleefde behandeling

Service
A.E. Goudriaan-Stolk (Hellevoetsluis)
12/06/2014
9

service, kennis en klantvriendelijkheid

Verkoop
Anoniem
12/06/2014
10

Prettig en betrouwbaar bedrijf.

Service
J.Ketting (Hellevoetsluis)
11/06/2014
9

De vriendelijke en duidelijke uitleg en ruggespraak, betreffende de werkzaamheden welke verricht moeten worden.

Service
Anoniem
10/06/2014
10

Wordt altijd netjes geholpen.

Verkoop
I.M. van den Berg-Quispel (Brielle.)
04/06/2014
9

Klantvriendelijke en zeer correcte houding van vertegenwoordiger en baliemederwerker.
Sfeer in bedrijf goed. Goede uitleg (gezien mijn leeftijd (75) zeer op prijs gesteld.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.